Dawn, Op. 11 no. 1

Text: Oscar Wilde
I La Fuite de la Lune
II The Harlot’s House
III Le Réveillon

Commissioned by the ‘Fonds voor de Scheppende Toonkunst’
First performance: 24 January 1998, Grote Kerk, Wijk bij Duurstede
Vocal Ensemble COQU conducted by Marc Versteeg
Dedicated to Marc Versteeg and Vocal Ensemble COQU

Comments are closed.